-Çevre Yolu Asfaltlama Çalışmalarımız Başladı

İlimizin önemli altyapı ve üstyapı hizmetlerini gerçekleştirmek üzere Belediye Başkanlığımızın yatırım programı ile 2017 yılına dönük hazırladığı “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında şehirde şimdiye kadar yapılmamış birçok altyapı ve üstyapı hizmet hayata geçiyor. Bunlardan üstyapı hizmeti olan yollar, Hakkari Şehir Merkezinde ilk defa Avrupa Standartlarına göre Profesyonel Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt ile kaplanıyor.

HAKKARİ- Çukurdan, çamurdan ve tozdan geçilmeyen, belirli kaldırım ve çevre düzeni bulunmayan şehir yolları öncelikli olarak gerekli genişletme, kaldırım, refüj, çevre düzenleme ve zemin reglaj çalışmalarından geçirilerek asfalta hazır hale getiriliyor. Asfalta hazır hale getirilen yollar daha sonra Profesyonel Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt ile kaplanıyor.

Şuanda şehir girişinden şehir merkezine doğru 4 kilometrede, Kıran Mahallesi Cezaevi Kavşağı ile İl Jandarma Komutanlığı yol güzergahında, Biçer Mahallesi Gülereş Baba Semtinde yapımı tamamlanan asfaltlama çalışmalarımız, Hastane Kavşağı ile Çarşı Merkezi arasındaki çevreyolu güzergahında devam ediyor.

Burada devam eden çalışmalarımızı Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, İlimize yönelik yatırımlara destek veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi heyetinden Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin ÖZDEMİR ve İSTON A.Ş.Genel Müdürü Deniz DEMİR ile incelemelerde bulundu.