-Cezaevi Kavşağı ve İl Jandarma Yolu Asfaltlandı

Belediye Başkanlığımızın yatırım programı ile altyapı ve üstyapı hizmetlerinin yapılıp Hakkari Şehir Merkezinin yeninden imar ve ihya edilmesi için 2017 yılına dönük hazırladığı “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” yer yer tamamlanan çalışmalar ile yüzünü göstermeye başladı.

HAKKARİ- Bu kapsamda altyapı çalışmalarının tamamlandığı Mahallelerinin belirli bölgelerinde üstyapı çalışmalarına başlayan Belediyemiz Biçer Mahallesi, Sümbül Mahallesi, Dağgöl Mahallesi ve Kıran Mahallesinin belirli bölgelerinde yolları Profesyonel Bitümlü Sıcak Asfalt ile kapladı.

“KIRAN MAHALLESİ CEZAEVİ KAVŞAĞI VE İL JANDARMA KOMUTANLIĞI YOLU ASFALTLANDI”

En son iki gün önce Kıran Mahallesi Cezaevi Kavşağı ile İl Jandarma Komutanlığı yol güzergahındaki yolda başlatılan çalışmalar ile önce yolda yer alan kaçak barakalar kaldırıldı, daha sonra yol genişletme ve düzenleme çalışmalarıyla yol profesyonel sıcak asfalt ile kaplandı.

EPCİM: “YATIRIM PROGRAMIMIZ İLE ALTYAPI VE ÜSTYAPI HİZMETLERİMİZİ İNŞA EDİYORUZ”

Belediyemizin tüm yatırım hizmetlerini periyodik olarak yerinde sık sık denetleyen ve inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM Kıran Mahallesi Cezaevi Kavşağı ile İl Jandarma Komutanlığı yol güzergahında İl Jandarma Komutanımız Sayın Ferdi KORKMAZ ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın S. Suvat DİLBEROĞLU ile incelemerlede bulunarak burada kısa bir açıklamada bulundu. EPCİM yaptığı açıklamada; “İlimizin ihtiyaç duyduğu yatırımları önceliklerine göre belirli bir programa aldık. 2017 yılı için bir dönüşüm programımız bulunuyor. Programımıza göre altyapı ve üstyapı hizmetlerimizi inşa ediyoruz. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde hemen üstyapı çalışmalarımıza başlayıp yollarımızı profesyonel sıcak asfalt ile kaplıyoruz. Bu program ile İlimiz Merkezinin hemen hemen her yerine yatırımlarımızı ulaştırmış olacağız” şeklinde konuştu.