-BELEDİYE BAŞKANI EPCİM MUHTARLARLA TOPLANTI DÜZENLEDİ

HAKKARİ- Belediyemizin şehrin altyapı ve üstyapı hizmetlerine yönelik hazırladığı “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında başlatmış olduğu çalışmalar şehir genelinde devam ederken, Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunmak üzere Mahalle Muhtarı ile toplantı düzenledi.

Belediye Başkanımızın makam toplantı odasında düzenlenen toplantıya Şehrin 15 Mahalle Muhtarının tamamı katıldı. Şehirde şimdiye kadar hiç yapılmamış önemli altyapı ve üstyapı hizmetlerini hayat geçirmek için yürütülen çalışmalara yönelik Muhtarlara bilgiler veren Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, Hakkari’nin ihtiyaç duyduğu hizmetleri önemine göre hazırladıkları “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında sıraya aldıklarını ve bu yönlü çalışmaların başlatılıp sürdürüldüğünü belirtti.

Toplantıda Muhtarları tek tek dinleyen Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, Muhtarlardan Mahallerin öncelikli ve önemli taleplerini not alarak, Hakkari Belediyesinin hizmet programı kapsamında talepleri değerlendireceklerini ifade etti.