-"BAŞKAN EPCİM ŞEHİR GENELİNDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ"

HAKKARİ- Belediyemiz, 2017 Hakkari Dönüşüm Programı kapsamında İçme Suyu, Kanalizasyon, Yağmursuyu, Drenaj Hattı, Dere Islahı, Profesyonel Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt Kaplama, Prestij Cadde Uygulaması, Park ve Çevre Düzenleme projeleri ile Hakkari’ye önemli altyapı ve üstyapı hizmetlerini kazandırmak şehir genelinde başlattığı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

“DERE ISLAH ÇALIŞMALARI”

Çalışmaları sık sık periyodik olarak yerinde inceleyen ve denetleyen Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, Bulak Mahallesi ve Berçelan Mahallesi üzerinde bulunan derelerin ıslahı için başlatılan inşaat çalışmalarını yerinde inceleyip teknik personellerden bilgi aldı.

“PROFESYONEL BSK ASFALT ÇALIŞMALARI”

Dere Islah çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM altyapı çalışmalarının tamamlandığı Dağgöl Mahallesi çevreyolu üzerinde başlatılan Profesyonel Bitümlü Sıcak Karışım Asfalt Kaplama çalışmalarını inceledi. Buradaki çevre esnafı ve Mahalle sakinleri incelemelerde bulunan Belediye Başkanı EPCİM’e hizmetlerden ötürü teşekkürlerini sunup bir süre sohbet etti.

“İÇME SUYU SONDAJ ÇALIŞMALARI”

Asfalt çalışmalarının ardından incelemelerini sürdüren Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, mevcut içme suyu kaynaklarına yenilerini kazandırmak üzere başlatılan sondaj çalışmalarının Karşıyaka Mahallesi Katramas Semtindeki sondaj kuyusu çalışmalarını inceledi.