-Hakkari’nin şehir imajı yenileniyor

Belediyemiz, 2017 Hakkari Dönüşüm Programı kapsamında şehir imajını zedeleyen, görüntü ve çevre kirliliğine yol açan hayvan barınakları, kullanılmayan eski yapılar ve kaçak barakaları kaldırıyor.

HAKKARİ- Hakkari’nin yeniden ihya ve imar edilmesi için 2017 Hakkari Dönüşüm Programını hazırlayan Belediyemiz şehrin önemli altyapı hizmetlerini tamamlama aşamasına getirirken, üstyapı hizmetlerine başladı. Bu kapsamda Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Şehrin Bulak Mahallesi, Kıran Mahallesi, Halife Derviş Mahallesi, Dağgöl Mahallesi, Biçer Mahallesi, Sümbül Mahallesi ve Bağlar Mahallesi olmak üzere toplam 7 Mahallenin değişik bölgelerinde şehir imajını zedeleyen, görüntü ve çevre kirliliğine yol açan hayvan barınaklarını, kullanılmayan eski yapıları ve kaldırımları işgal eden kaçak barakaları kaldırarak şehir görünümüne yeni bir imaj kazandırıyor.