-Hakkari’de Ramazan Bereketi İftar Sofralarında

Hakkari Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar sofralarında Hakkari’de her gün 2 bin kişiye iftar yemeği dağıtılıyor.

HAKKARİ- Birlik ve beraberlik duygusunun en yoğun yaşandığı Ramazan ayında Hakkari şehir merkezine iftar sofraları kuran Hakkari Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi her akşam 2 bin kişiyi iftarda ağırlıyor. Her üç günde bir şehrin farklı iki mahallesinde belirlenen alanlara iftar sofraları kuran belediyeler şehirde vatandaşlara dayanışma, yardımlaşma ve kardeşlik duygusunu yaşatıyor.

“EPCİM’DEN, AKYÜREK’E TEŞEKKÜR”

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Hakkari’de Ramazan ayını bereket içerisinde geçirdiklerini ifade eden Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM; “Mübarek Ramazan ayında Hakkari’yi unutmayıp burada birlik ve beraberliğin paylaşıldığı iftar sofralarımıza katkıda bulunarak, bizlere Konya’dan Hakkari'ye kardeşlik duygusunu yaşatan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Akyürek’e teşekkür ediyorum” dedi.

İftar sofralarında kendilerine buluşma imkanı sağlayan vatandaşlar ise Hakkari ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanlarına teşekkür ederek mutlu ve huzur dolu bir Ramazan ayı geçirdiklerini ifade ettiler.