-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Belediyemize Arazöz Hibe Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 2017 Model 13 ton su kapasiteli Arozöz Kamyonu Belediyemize hibe edildi.

HAKKARİ- Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyemize hibe edilen 2017 Model Ford Cargo-2532 tip 13.000 m³  su kapasiteli arazöz hizmete sunuldu. Hakkari Belediye Başkanı Cüneyt EPCİM, arazözün üzerindeki donanımların kentte birçok ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte olduğunu söyledi.

Belediye hizmetlerine sunulan arazöz ile itfaiye, temizlik ve zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerce çarşı merkezinde başlatılan yol ve kaldırım yıkama çalışmaları yapıldı.

Arazözün sulama, su taşıma ve temizlik hizmetlerinde yararlanılmasının yanı sıra üzerindeki itfaiye teşkilatı ile acil durumlarda yangınlara müdahale özelliği taşıdığını kaydeden EPCİM, aracın ayrıca temiz su tankeri olarak kullanılabilecek 13 tonluk hacme sahip deposunun bulunduğunu belirtti.

Belediyenin temizlik hizmetleri ve sulama gibi çalışmalarında yararlanacakları aracın Hakkari’de verilecek hizmetlere destek olacağını ifade eden EPCİM, arazözün teknoloji ve donanımları ile araç parklarındaki en önemli makinelerden biri olduğunu dile getirdi.

Aracın Hakkari’ye hayırlı olmasını dileyen EPCİM, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet ÖZHASEKİ ve diğer yetkililere teşekkür etti.