-Yeni Köprü'de Çevre Temizliği

Hakkari Belediyesi şehir merkezinin 30 Kilometre uzağında bulunan Yeni Köprü Jandarma Trafik kontrol noktasında temizlik çalışması yaptı.

HAKKARİ-  Hakkari-Van karayolunun 3’uncu kilometresinde bulunan Yeni Köprü Jandarma Trafik kontrol noktasında oluşan aşırı çevre kirliliğinin insan sağlığına ve doğaya zarar vermemesi için Hakkari Belediyesi harekete geçti.

Bu kapsamda Belediyenin Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler Yeni Köprü Jandarma Trafik kontrol noktasına giderek burada geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Zabıta müdürlüğü ekiplerinin kara yolu üzerinde emniyet tedbirlerini almasıyla temizlik ekipleri, ilk olarak karayolu üzerinde ve kontrol noktasında bulunan köprüde biriken çöpleri temizledi. Ekipler, daha sonra burada bulunan Zap Suyu deresinin çevresine ve köprü altına atılmış çöpleri temizleyerek bölgede oluşan çevre kirliliğini ortadan kaldırdı.

Çalışmalar sonucunda Yeni Köprü Jandarma Trafik Kontrol Noktası çevresinde bir kamyon dolusu çöp toplatıldı.