-Çarşı merkezi kardan temizleniyor!

Hakkari Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı karla mücade edkipleri cadde ve sokaklarda çalışma başlattı.

HAKKARİ- İki gündür etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte yüzlerce köy ve mezra yolunun ulaşıma kapandığı Hakkari il genelinde karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Gece geç saatlerden sabah saatlerine kadar kentin 15 ayrı mahallesinde karla mücadele çalışmaları gerçekleştiren belediye karla mücadele ekipleri çarşı merkezindeki cadde ve sokaklarda çalışma başlattı.

Çarşı merkezinin değişik noktalarında iş makineleri tarafından toplanan kar yığınları kamyonlara yüklenerek şehir dışına çıkartıldı. Üç yükleyici işmekinesi ve dört kamyon ile yürütülen karla mücadele çalışmaları devam ediyor.