Hakkari´de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Hakkari´de 30 Ağustos Zafer Bayramı, düzenlenen törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ıncı yıl dönümü, Hakkari Valilik binası valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Törene, Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Epcim, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, siyasi parti temsilcileri, stk'lar, kurum amirleri, polis ve askeri yetkililer katıldı. Törende Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı.

Tören sonrası Valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak, Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Epcim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, valilik makamında tebrikleri kabul etti.

30.08.2018