HAKKARİ´DE RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen resmi bayramlaşma töreninde şehrin protokol üyelerinin, kamu çalışanlarının, muhtarların, STK temsilcilerinin, jandarma, polis, esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı.

HAKKARİ- Öğretmenler evi bahçesinde düzenlenen resmi bayramlaşma töreni programına Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt Epcim, Vali Yardımcılarımız Sayın Bekir Abacı, Sayın M. Nurullah Karaman, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, Hakkari Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Milletvekili adayı Av. A. Mecit Tarhan, MHP İl Milletvekili Adayı Fatih Özbek, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı, Milletvekili Adayı Nazım Demir, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amirleri ve muhtarlar katıldı.

Düzenlenen bayramlaşma törenine katılanlar ile tek tek bayramlaşarak sohbet eden Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, daha sonra İl Jandarma Komutanlığı ve Polis Evi'ndeki bayramlaşma töreni programa katılarak güvenlik güçlerinin bayramını tebrik etti.

15.06.2018