"HOŞ GELDİN BEBEK” PROJEMİZ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanlığımızın Hakkari’de yeni doğan bebekler için hazırladığı “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor.

HAKKARİ- Bir taraftan Hakkari’ye altyapı ve üstyapı hizmetleri kazandıran Belediyemiz bir taraftan da şehirde sosyal belediyecilik faaliyetleri gerçekleştiriyor.  Kentte yeni doğan bebek ve annelerin ihtiyaç duyacakları malzemelerin karşılanmasına yönelik Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM tarafından hazırlanan “Hoş Geldin Bebek” projesi devam ediyor.
Proje kapsamında içerisinde bebek ve annelerin ihtiyaç duyacakları malzemelerin bulunduğu 1000 adet anne-bebek çanta setleri hazırlandı.
Hazırlanan setler ilk etapta Hakkari Devlet Hastanesi Yeni Doğan Ünitesinde doğum yapan annelere teslim edildi. Projenin devamında Belediyemiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında kentte doğum yaptığı belirlenen aileler evlerinde tek tek ziyaret edilerek çanta setleri teslim ediliyor.

26.04.2018