"AY YILDIZLI TERS LALE" KAVŞAK AYDINLATMA UYGULAMAMIZ

Hakkari´mizin doğa güzelliklerinden ters lalemizi ay yıldızımızla birleştirip çevre yolu hastane kavşağına estetik-dekoratif aydınlatma olarak uyguladık.

Belediye Başkanlığımızın "2017 HAKKARİ DÖNÜŞÜM PROGRAMI" kapsamında hazırlanan "HAKKARİ ESTETİK-DEKORATİF KENT AYDINLATMA" projesi çalışmaları 2018 yılında da devam ediyor.

Proje içerisinde yer alan kavşak aydınlatma uygulamaları daha öncesinde çarşı merkezi Atatürk Cadesi ile Bulvar Caddesi üzerinde yer alan iki kavşakta kırmızı-beyaz ledli Ayyıldız ve mavi-beyaz ledli 3 boyutlu yıldız prizma şeklinde yapılırken 2018 yılında devam eden çalışmalar kapsamında Hakkari'mizin doğa güzelliklerinden ters lalemizi ay yıldızımızla birleştirip çevre yolu hastane kavşağına estetik-dekoratif aydınlatma olarak uyguladık.

Birer estetik-dokratif göresel semol olarak Hakkari'ye kazandırılan bu çalışmalar şehirde bir ilk olurken aynı zamanda şehrin çehresini değiştirdi.

11.02.2018