“Kültürlerin Dansı ile Reng-i Hakkari” 2´inci kez sahnelendi

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesince hazırlanan "KÜLTÜRLERİN DANSI İLE RENG-İ HAKKARİ" adlı kültür-sanat gösterisi binlerce izleyicinin katılımı ile 2 inci kez sahnelendi.

HAKKARİ- Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan ve ilki iki hafta önce Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenen ancak yoğun ilgi ile karşılanan “Kültürlerin Dansı ile Reng-i Hakkari” adlı Kültür- Sanat programı 2'inci kez yeniden sahnelendi.

Yoğun ilgiye karşılık konukların yer sıkıntısı yaşamaması için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor salonunda düzenlenen programa 2 binden fazla vatandaş katılırken protokolde Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, eşi Dr. Funda TOPRAK, Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi KORKMAZ, İl Emniyet Müdürü S. Suvat DİLBEROĞLU ve diğer kurum amirleri ile muhtarlar yer aldı.

Ülkemizin her yöresinden kültürel ve sanatsal yönleriyle etkinliğin yer aldığı programda izleyiciler erbane, pandomin sessiz tiyatro, müzik dinletisi, denbej dinletisi, halay ve horonla keyifli anlar yaşadı. Programın sonunda Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, eşi Dr. Funda TOPRAK, Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM, sanatçılar, muhtarlar ve vatandaşlar davul zurna eşiliğinde hep birlikte halay çekti.

14.01.2018