Öğrencilere sınavlara hazırlık kitapları teslim edildi

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından Hakkari´ye 486 adet üniversite sınavlarına hazırlık kitabı gönderildi.

Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından Hakkari'ye gönderilen 486 adet üniversite sınavlarına hazırlık seti kitabı TOBB Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerine Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK, Eşleri Dr. Funda TOPRAK Hanımefendi, Belediye Başkanımız Sn. Cüneyt EPCİM, İl Emniyet Müdürü Sayın Süleyman Suvat DİLBEROĞLU ve beraberlerindeki heyet tarafından sınıflar ziyaret edilerek teslim edildi.

Burada bir araya geldiği öğrenciler ile sohbet edip kendi eğitim hayatından örnekler veren Valimiz Sayın Cüneyit Orhan TOPRAK,  öğrencilere herşeyin başında önce "insan olmanın" önemli olduğunu belirterek çok çalışıp güzel yerlere gelip Ülkemize hayırlı insanlar olma yolunda nasihatlarda bulunup başarılar diledi.

08.01.2018