Yeşil alan ve dinlenme alanları oluşturuyoruz

Belediyemiz şehir merkezine yeşil alan ve dinlenme alanları kazandırmaya yönelik çalışmalar başlattı.

HAKKARİ- “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” ile Hakkari’ye dönüşümü yaşatan Belediyemiz, bu program dahilinde şehir imajını zedeleyen, imar dışı ve ruhsatsız barakaların kaldırılması sonucu yeniden kazanılan alanların yeşil alan ve dinlenme alanları olarak hizmetine sunulmasına yönelik başlattığı çalışmalar kapsamında çarşı merkezi İstiklal Caddesi ile Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi birleşiminde bulunan alanda yeşillendirme, ağaçlandırma ve ışıklandırma uygulaması yapıyor.

Buradaki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM çimlenme, ağaçlandırma ve ışıklandırma çalışmaları yapılan buradaki alana bahar mevsiminde oturma bankları yerleştirilerek ayrıca vatandaşlara dinlenme alanı olarak hizmete sunulacağını belitti.

18.12.2017