Hakkari´nin şehir kalitesi yükseliyor

Asfalt çalışmalarımızı tamamladığımız yol güzergahlarında orta refüj, kaldırım, peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları yapıyoruz.

HAKKARİ-  Belediyemizin “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” ile dönüşümün yaşandığı Hakkari’de daha düzenli ve modern bir üst yapının oluşması ve şehre yeşil alanların kazandırılmasına yönelik çalışıyoruz. İlk etapta asfalt uygulamamızın tamamlandığı yol güzergahlarında orta refüj ve kaldırım düzenlemesi başlatırken buna bağlı orta refüjlerde bölgenin iklim ve  mevsimine göre ayrıca kent estetiğine uygun ağaçlandırma ve peyzaj uygulaması yapıyoruz.

EPCİM: “HAKKARİ’NİN ŞEHİR KALİTESİ YÜKSELİYOR”

Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM; “Buradaki peyzaj ve ağaçlandırma çalışmalarımızın temelinde olabildiğince yeşili Hakkari’mize kazandırmak. Tabi burada belirli bir uygunluk programı ile çalışıyoruz. Projelendirme ve araştırmalar sonucu Hakkari’mize en iyi hizmeti uyguluyoruz. Bu çalışmalarımız ile Hakkari’mizin şehir kalitesi yükseliyor. ” dedi.

13.12.2017