SONDAJ İÇME SUYU KAYNAKLARI İÇİN ŞEBEKE HATTI ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Sondaj çalışmalarımız sonucunda elde edilen 80 lt/sn içme suyu kaynağının mevcut şehir şebeke hattına dahil edilmesi için çalışmalarımızı başlattık.

HAKKARİ- Belediyemizin mevcut içme suyu kaynaklarına ilave su kaynaklarının kazandırılmasına yönelik başlattığımız çalışmalar kapsamında 2017 yılı içerisinde Otluca Köyünde 6 (Altı) noktada yapmış olduğumuz sondaj çalışmaları sonucu toplamda elde edilen 80 lt/sn yeni içme suyu sondaj kaynağını şehrin mevcut içme suyu şebekesine bağlanması için çalışmalarımızı başlattık.

Başlatılan çalışmaları Belediye Başkanımız Sayın Cüneyt EPCİM yerinde inceleyip, denetledi ve teknik ekiplerden bilgi aldı. Sondaj çalışmaları sonucu elde edilen suyun şehirde 40 bin nüfusun günlük su ihtiyacını karşılayabilecek.

Balantı çalışmalarının tamamlanması ile yeni içme suyu kaynakları şehir şebekesine dahil edilecek.

27.11.2017